Χιλιάδες επισκέπτες στο περίπτερό μας στην 11η Zootechnia

Κατηγορίες:
Δημοσιεύτηκε 22/07/2020

Αύξηση της τάξης του 16%, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, καταγράφηκε το πρώτο 2ημερο στην προέλευση των εμπορικών επισκεπτών της 11ης έκθεσης «Zootechnia», οι πύλες της οποίας θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και σήμερα, Κυριακή. Η ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΒΕ, αντιλαμβανόμενη τις προκλήσεις και το μεγάλο ενδιαφέρον του κτηνοτροφικού – πτηνοτροφικού κόσμου συμμετέχει στην Έκθεση με ένα εντυπωσιακό περίπτερο (αριθμός 10, stand 12), από το οποίο έχουν ήδη περάσει χιλιάδες κόσμου.

 

Οι εγκαταστάσεις του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης κατακλύζονται από χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα, τα Βαλκάνια και την νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς η 11η Zootechnia είναι η πλέον διεθνοποιημένη εδώ και 20 χρόνια.

 

Οι ξένοι άμεσοι εκθέτες προέρχονται από 14 χώρες, συνολικά οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) εκπροσωπούν 41 χώρες, έναντι 37 στην προηγούμενη διοργάνωση το 2017, ενώ οι ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες ανέρχονται σε 380.

 

Η Zootechnia είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, όπου δίνουν το «παρόν» όλες οι μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας, οι οποίες παρουσιάζουν από σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, αλλά και έρευνες.

Scroll to Top