Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Δυτική Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1989 στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας, δουλεύοντας σε βάση B2B και B2C.

Εισάγουμε/Εξάγουμε και πουλάμε ζωοτροφές, πρόσθετα ζωοτροφών, δημητριακά, σπόρους, φυτοφάρμακα, λιπάσματα και πρώτες ύλες λιπασμάτων από/σε όλο τον κόσμο, διακινώντας τα στο δίκτυο πελατών μας που περιλαμβάνει εταιρίες  σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τις χώρες της Μεσογείου. Παράλληλα, διαθέτουμε την δική μας γραμμή παραγωγής για κάποια από τα προϊόντα μας.

Παρέχουμε, επίσης, αγρονομικές συμβουλές και οδηγίες, για όλα τα πιθανά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στους πελάτες μας, μέσω του εξειδικευμένου και κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού που διαθέτουμε (γραφείο ΟΣΔΕ).

Για να εξασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες , έχουμε δημιουργήσει το δικό μας σύστημα Logistics το οποίο περιλαμβάνει εγκαταστάσεις και αποθήκες (συνολικής έκτασης 3000 τ.μ.) , τα δικά μας μεταφορικά μέσα και τον δικό μας τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό με τον οποίο συσκευάζουμε τα προϊόντα μας.

Επίσης, έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με τρίτες εταιρίες Logistics σε όλη την Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά και της Κρήτης) με σκοπό την επίτευξη της μέγιστης ισορροπίας και αποτελεσματικότητας στην ροή των προϊόντων.

Αναφορικά με το κομμάτι των πωλήσεων, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας που απαρτίζεται από 8 γεωπόνους,  είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε όποιο γεωγραφικό διαμέρισμα και αν βρίσκεστε.