Ανυπόστατα σενάρια περί πριμ αποχώρησης προβατοτρόφων από το επάγγελμα

Ανυπόστατα σενάρια περί πριμ αποχώρησης προβατοτρόφων από το επάγγελμα

Πολύς ντόρος για το τίποτα έγινε τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή σχετικές φήμες περί κινήτρων εξόδου από το επάγγελμα προς τους αιγοτρόφους.

 

Οι δήθεν πληροφορίες αποδείχθηκαν απλώς φήμες, για να διαψευστούν από την Κομισιόν και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που εξέδωσε και ανακοίνωση για το…. ανύπαρκτο αυτό σενάριο.

 

«Θέλουμε τους κτηνοτρόφους να συνεχίσουν το επάγγελμά τους», ανέφερε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, τονίζοντας τα ακόλουθα: «Τα σενάρια που έχουν σχέση με δήθεν πριμ στους αιγοπροβατοτρόφους για έξοδο από το επάγγελμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καμία σκέψη και καμία συζήτηση δεν υπάρχει ούτε σε επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας του ΥπΑΑΤ ούτε σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης».

 

«Η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ στηρίζει την προσπάθεια των αιγοπροβατοτρόφων και είναι αποφασισμένη να χτυπήσει την αισχροκέρδεια εναντίον τους, όπως αυτή προκύπτει από την μείωση της τιμής του γάλακτος και τις ελληνοποιήσεις», δήλωσε σχετικά η Ολυμπία Τελιγιορίδου.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.