Μέσα στο Μάρτιο του 2019 η δεύτερη πρόσκληση για τις Αυτόχθονες Φυλές

Μέσα στο Μάρτιο του 2019 η δεύτερη πρόσκληση για τις Αυτόχθονες Φυλές

Εντός του ερχόμενου Μαρτίου αναμένεται να προκηρυχθεί η δεύτερη πρόσκληση της δράσης 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» του ΠΑΑ 2014-20.

 

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι αιτήσεις στήριξης των υποψηφίων θα πραγματοποιηθούν βάσει της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) έτους 2019.

 

Η πρόσκληση της δράσης, βάσει της οποίας, οι υποψήφιοι δικαιούχοι κάτοχοι ζωικού κεφαλαίου αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων θα υποβάλλουν σχετική αίτηση στήριξης προκειμένου να ενταχθούν στη Δράση, θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα.

 

Στην δεύτερη πρόσκληση μπορούν να συμμετέχουν:

Νέοι εν δυνάμει δικαιούχοι, κάτοχοι φυλών αγροτικών ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση.

Δικαιούχοι της 1ης πρόσκλησης οι οποίοι :

 

α) επιθυμούν να ενταχθούν για διαφορετική κατηγορία ζωικού κεφαλαίου ή και για την ίδια ζωική κατηγορία αλλά για διαφορετική φυλή αγροτικών ζώων.

 

β) έχουν ανακαλέσει την αίτηση στήριξης τους από την 1η πρόσκληση. Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι της 1ης πρόκλησης έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στη 2η πρόσκληση εφόσον έχουν υποβάλλει αίτηση ανάκλησης της αίτησης στήριξής τους με έγγραφο αίτημα προς τη Δ/νση Ζωικών Γενετικών Πόρων και Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων μέχρι τις 28/2/2019.

 

Διαβάστε λεπτομέρειες πατώντας εδώ

 

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A81%CE%94%CE%A34653%CE%A0%CE%93-4%CE%923?inline=true

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.