Ξεκινά από τις 10 Απριλίου το ΟΣΔΕ ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Ξεκινά από τις 10 Απριλίου το ΟΣΔΕ ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

 

Σήμερα 10 Απριλίου 2019 ξεκινά η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το 2019, δια της οποίας χορηγούνται όλες οι άμεσες ενισχύσεις, οι ενισχύσεις των μέτρων των μικρών νησιών Αιγαίου Πελάγους, καθώς και εκείνες των μέτρων αγροτικής ανάπτυξης που συνδέονται με εκτάσεις ή ζωικό κεφάλαιο.

 

«Η ενιαία αίτηση ενίσχυσης υποβάλλεται ηλεκτρονικά είτε απευθείας από τον γεωργό, μέσω on-line συστήματος στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, είτε μέσω Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ), που έχει πιστοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ειδικά για τον σκοπό αυτόν.

 

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2019 ημέρα Τετάρτη, ενώ για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, επιβάλλεται ποινή 1% για κάθε εργάσιμη μέρα επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων – άρθρο 13, Καν(ΕΕ)640/2014).

 

Προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού το έγγραφο «Οδηγίες διαδικασίας υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης έτους 2019 & ενεργοποίησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης» για την υποβολή της αίτησης», ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

Η εταιρεία ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΒΕΕ με το γραφείο εξυπηρέτησης αγροτών αναλαμβάνει για μια ακόμα χρονιά τη σύνταξη δηλώσεων ΟΣΔΕ σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

 

-Για τη σίγουρη κατοχύρωση και πληρωμή των δικαιωμάτων σας

 

-Για άριστη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό

 

-Για αποφυγή σφαλμάτων και παραλήψεων

 

-Για συμβουλευτική υποστήριξη καθ όλη τη διάρκεια του έτους

 

Αρχές μας: Ποιότητα-εξυπηρέτηση-εμπιστοσύνη

 

Παραμένουμε δίπλα στον αγρότη σαν Σύμβουλοι και Συνεργάτες για την βελτίωση, ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων.

 

Επενδύουμε στο μέλλον της γεωργίας

 

Στηρίζουμε τον αγρότη και κτηνοτρόφο

 

Προωθούμε την αγροτική παραγωγή

 

Τα γραφεία μας βρίσκονται:

 

Μακρή 11 και Σούλου (2ος όροφος) Αγρίνιο

Τηλ.: 26410 57007, 56900, 39856

Fax: 26410 39857

Email: info@karvelasosde.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.