ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελική προθεσμία για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ η 18η Ιουνίου

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελική προθεσμία για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ η 18η Ιουνίου

 

Την Τρίτη 18/6/2019 λήγει οριστικά η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης 2019. Με δεδομένο ότι ήδη έχει δοθεί παράταση ενός μήνα από την ΕΕ, σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία αυτή είναι τελική, υποχρεωτική από τον κοινοτικό κανονισμό, ισχύει για όλες τις χώρες της ΕΕ και το σύστημα θα κλείσει οριστικά για τις εμπρόθεσμες αιτήσεις στις 12 μ.μ. αυτής της ημέρας, επισημαίνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ με ανακοίνωσή του.

 

Ταυτόχρονα όπως τονίζει «μετά την ανωτέρω ημερομηνία (18/6/2019) και μέχρι τις 15/7/2019, θα παραλαμβάνονται αιτήσεις με ποινή καθυστέρησης ανά εργάσιμη μέρα, 1% επί του ποσού ενίσχυσης που θα είχε δικαίωμα να λάβει ο παραγωγός και 3% για όσους λάβουν δικαιώματα ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα για πρώτη φορά το 2019. Μετά τις 15/7/2019 οι αιτήσεις θα θεωρούνται απαράδεκτες και δε θα πληρώνονται».

 

«Παρακαλούμε, να επισπεύσετε τη διαδικασία υποβολής της αίτησής σας είτε ONLINE μέσω του συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο www.opekepe.gr, είτε μέσω του πολυπληθούς δικτύου ΚΥΔ που λειτουργεί πλέον στη χώρα, αναλυτικός κατάλογος των οποίων υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να διασφαλίσετε τη σωστή υποβολή της αίτησής σας, απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή πληρωμή σας», καταλήγει ο Οργανισμός Πληρωμών.

 

To γραφείο εξυπηρέτησης αγροτών της ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ στο Αγρίνιο παραμένει στην διάθεσή σας, για την υποβολή της δήλωσής σας.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.