Υλικά συσκευασίας από την Καρβελάς

Δημοσιεύτηκε 24/07/2021

Η Καρβελάς εδώ και τρεις δεκαετίες πρωτοπορεί και στον τομέα των υλικών συσκευασίας. Ειδικότερα, προμηθεύει τους πελάτες της με πάνω από 10.000.000 μικρούς σάκους πολυπροπυλενίου το χρόνο, σύμφωνα με τις κάθε λογής εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών της (σε όλες τις διαστάσεις, τυπωμένα και ατύπωτα, laminated ή unlaminated, με στρίφωμα ή χωρίς στρίφωμα, με πιέτα και σε όλα τα πιθανά χρώματα). 
Οι σάκοι που εμπορεύεται είναι κατάλληλοι και πιστοποιημένοι τόσο για feed όσο και food grade χρήσεις. Προμηθεύει ακόμα τους πελάτες της με εξατομικευμένους AD STAR σάκους (Block bottom bags). Μεγάλη είναι η παρουσία της Καρβελάς και στον τομέα των μεγασάκων (FIBC-Big Bags) που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στη συσκευασία που απαιτεί η βιομηχανική δραστηριότητα, με πωλήσεις που αγγίζουν τα 100.000 τμχ το έτος. 
Ειδικότερα, η μεγάλη παρουσία της Καρβελάς στον τομέα των μεγασάκων προσφέρει λύσεις αποθήκευσης στις βιομηχανίες ξύλου, τσιμέντου, βαρέων υλικών, feed grade, food grade καθώς και σε πολλούς άλλους κλάδους. 
Οι δυνατότητες που υπάρχουν στην ποικιλία των χαρακτηριστικών είναι τεράστιες. Ειδικότερα παρέχονται FIBC: διαφόρων διαστάσεων/χρώμάτων, διαφόρων όγκων, διαφόρων λαβών (loops), τυπωμένα και ατύπωτα, με βαλβίδα (πάνω ή/και κάτω), με ‘φούστα’, με Liner ή χωρίς, σε όλα τα επίπεδα UV κ.α. H Καρβελάς ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής είναι πλέον ενεργή στον τομέα της εμπορίας B.O.P.P (Biaxially Oriented Polypropylene) συσκευασίας, που είναι κατάλληλη για όλες τις χρήσεις, περιβαλλοντικά φιλική και με την τέλεια πλαστικότητα. 
Τέλος, από την Καρβελάς μπορείτε ακόμη να προμηθευτείτε ελαιόπανα εξατομικευμένων διαστάσεων και τεράστιας αντοχής, κλωστή ραψίματος, stretch film, σπάγγο κ.α. Απευθυνθείτε στην Καρβελάς για οποιαδήποτε ζήτηση σε συσκευασία έχετε και η λύση που θα λάβετε θα είναι εγγυημένη τόσο σε επίπεδο κόστους και χρόνου, όσο και ποιότητα με οδηγό την εμπειρία και την προσανατολισμένη στον πελάτη φιλοσοφία που διακατέχει όλη την ομάδα.

Scroll to Top