Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1989 στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας και είναι πλέον μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο των αγροτικών εφοδίων στην Ελλάδα. Η δράση της εταιρίας χωρίζεται σε τέσσερις κλάδους:

Η δράση της εταιρίας ήταν, αρχικά, εστιασμένη στον κτηνοτροφικό κλάδο, καθώς για περισσότερες από τρεις δεκαετίες αποτελεί έναν από τους βασικότερους ‘παίχτες’ στην εισαγωγή κτηνοτροφικών εφοδίων από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ταυτόχρονα αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού σε βασικές ομάδες προϊόντων, με σκοπό την εξασφάλιση της αξιοπιστίας και της συνέπειας. Η εταιρία διαθέτει, πλέον, ένα ισχυρό και εγκαθιδρυμένο δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις χώρες της Μεσογείου και των Βαλκανίων.

Η εταιρία αναλύοντας και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες τις αγοράς, επένδυσε δυναμικά την τελευταία δεκαετία και στον γεωργικό κλάδο. Δημιούργησε αποκλειστικές συνεργασίες με τους σημαντικότερους οίκους του εξωτερικού, για την δημιουργία ενός ισχυρού και αξιόπιστου χαρτοφυλακίου γεωργικών εφοδίων, εντάσσοντας ταυτόχρονα στην ομάδα της εξειδικευμένα και με πολύχρονη εμπειρία στελέχη, για την συνεχή τεχνική υποστήριξη στις ανάγκες που δημιουργούνται στους πελάτες της. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία πλέον παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα για κάθε πιθανή καλλιέργεια, με συνεχή επίβλεψη και με εγγυημένα προϊόντα.

Το 2019 η ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ προχώρησε σε μια στρατηγική κίνηση με ορίζοντα το μέλλον, αποκτώντας τις δικές τις εγκαταστάσεις για την παροχή υπηρεσιών Chemical Logistics στο Ύπατο της Βοιωτίας και τη Σίνδο της Θεσσαλονίκης.

Με υπερσύγχρονα συστήματα και μηχανήματα παραγωγής και με ένα πολύπειρο και εξειδικευμένο τεχνικά ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρία έκανε ένα βήμα το οποίο της δίνει την ευκαιρία να βελτιστοποιήσει την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών της, αλλά και να δημιουργήσει τα δικά της προϊόντα εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα πλήρως στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Ακόμα, το εργοστάσιο του Υπάτου και τα μέσα που διαθέτει, δίνει στην εταιρία την ευκαιρία να επενδύσει δυναμικά στην έρευνα και την καινοτομία μέσω της υιοθέτησης διάφορων project σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και άλλους φορείς.

Η ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ διαθέτει, ακόμα, τμήμα συμβουλευτικής με έδρα το Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας, παρέχοντας υπηρεσίες ΟΣΔΕ, αλλά και λύσεις σε κάθε τυχόν ζήτημα αγροτικής φύσης που μπορεί να προκύψει σε κάποιον πελάτη. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η πορεία προς την επίτευξη του βασικού στόχου της εταιρίας, που δεν είναι άλλος από την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον αγροτικό κλάδο.

Τέλος, η ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ αναγνωρίζοντας τις ανάγκες εξυπηρέτησης του σημαντικού δικτύου πελατών που διαθέτει σε όλα τα Βαλκάνια, προχώρησε το 2019 στην δημιουργία της θυγατρικής KARVELAS LTD SRL με έδρα την Targoviste της Ρουμανίας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο σε μια νέα και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά και εξασφαλίζοντας, μέσω του ανθρώπινου δυναμικού της, συνεχή και εξειδικευμένη υποστήριξη στους πελάτες της. 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ρουμανίας εδώ.

Scroll to Top